AKTUELNO

Oni su svim vernicima poželeli zdravlje i radost.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Božić svim građanima koji taj praznik proslavljaju po Julijanskom kalendaru.

Foto: Tanjug

- Neka nas i ovaj Božić podseti na najuzvišenije ljudske vrednosti kao što su plemenitost, milosrđe i međusobno uvažavanje. Da nas u delima vodi želja da pomognemo drugima, jer tako ćemo jedino pomoći i sebi samima - kaže se u Vučevićevoj Božićnjoj čestitici.

Vučević je uz pozdrav Mir Božiji, Hristos se rodi, Novosađanima i svim građanima Srbije poželeo srećne Božićne praznike, uz želju da praznične dane provedu u miru i radosti, okruženi svojim najmilijima.

Božić su u odvojenim čestitkama čestitali i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

Foto: Tanjug

- Svim vernicima u Republici Srbiji koji Božić slave po julijanskom kalendaru upućujem najiskrenije čestitke povodom ovog najradosnijeg i najsvečanijeg hrišćanskog praznika. Želim vam, da Božićne praznike provedete u miru, radosti i blagostanju, okruženi ljubavlju svojih najmilijih, a da nam vera u bolje sutra podari snage da se za takvu budućnost zajedno izborimo. Mir Božiji, Hristos se rodi - poručio je Mirović.

Božić je čestitao i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

Foto: Tanjug

- Pred nama su srećni i radosni dani velikog praznika, koji budi najlepša osećanja i koji nam donosi veru, nadu i ljubav. Svim vernicima koji Božić proslavlkaju po julijanskom kalendaru, od srca želim da ga provedu okruženi toplinom svojih najbližih i mirom u duši. Duh Božića i njegova snaga neka nas prati i u svakodnevnom suočavanju sa izazovima života i neka nam podari zdravlje i snagu. Srećan Božić, Hristos se rodi - poručio je Pastor.

I. P.

#Božić

#Igor Mirović

#Ištvan Pastor

#Miloš Vučevič

#Novi Sad

#Vojvodina

#čestitka

'